Потерянный Рай

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Потерянный Рай » Просто разговоры..можно ни о чем.. » Замок потрібний

Замок потрібний

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Підкажіть, будь ласка, де шукати якісний замок для скутера? Річ у тім, що в мого друга зрізали замок та вкрали мопед. А я не хочу ризикувати. 
Головне, що раніше ніколи такого не було, а ось влітку і почалось...

0

2

Якщо не шкодуватимете грошей, то можна взяти дорогий. Я бачив на сайті, де продають велосипеди та скутери замки, які коштують приблизно 300-400 грн.
А можна спробувати і б/у пошукати, дешевле буде однозначно

0

3

Жиробасс написал(а):

Якщо не шкодуватимете грошей, то можна взяти дорогий. Я бачив на сайті, де продають велосипеди та скутери замки, які коштують приблизно 300-400 грн.
А можна спробувати і б/у пошукати, дешевле буде однозначно

Ви мене вибачте, але ті замки годяться лише для велосипедів. Для скутера потрібен більш надійний, наскільки я знаю, то вони коштують приблизно тисячу гривень. 
Та і б/у купувати я б не радив! Ви ж не знаєте що з ними було раніше

0

4

Я вам пораджу завітати в інтернеті в магазин замків де ви матимете змогу вибрати самостійно замок для вашого скутера на ваш розсуд. Гарантовано там продукція високої якості. Ну а якщо будуть питання, тоді не потрібно соромитись і можна запитати в менеджера пораді відносно того як саме правильно обирати замок чи як потрібно робити замовлення.

0

Вы здесь » Потерянный Рай » Просто разговоры..можно ни о чем.. » Замок потрібний