Потерянный Рай

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Потерянный Рай » Просто разговоры..можно ни о чем.. » Де у Львові можна купити зарядні станції?

Де у Львові можна купити зарядні станції?

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Всім привіт. Останнім часом у нас частенько вимикають електроенергію. Щоб можна було зарядити смартфони, поставити чайник, хочу придбати додому зарядну станцію. Порадьте до якого магазину у Львові мені краще звернутися?

0

2

Привіт. У нас в місті така ж сама ситуація зі світлом. Добре, що мій батько місяць томі придбав зарадну станцію, тому проблем з розрядженими смартфонами, чи відсутністю якоїсь електроенергії у нас вдома немає.

Отредактировано rondo (2023-03-10 00:58:42)

0

3

От і я теж так хочу. За останні пару днів перебрав не один магазин. Але нічого путнього поки що не знайшов. То в наявності немає і не відомо коли будуть, то ціни занадто високі. А де купував ваш батько? І яку зарадну станцію він обрав?

0

4

Мій батько завжди купує всю техніку в інтернет-магазині "Алло". Зарадну станцію у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/zarjadnye-stancii/ він придбав теж тут. Цьому магазину він довіряє вже понад рік, так як у них завжди якісна техніка та помірні ціни. Обрав він зарядну станцію Anker 535 PowerHouse. Вона має ємність акумулятора 512 Вт/год. Її можна заряджати не тільки від мережі 220 В, також вона заряджається від автомобільного прикурювача, сонячної батареї. Завдяки їй у нашому домі за відсутності світла працює ноутбук, можна закип'ятити чайник та зарядити смартфони. Весь вибір зарадних станцій ви можете подивитися перейшовши на сайт магазину. В наявності великий вибір інших чудових варіантів. Вам сподобається.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/_/1_811675179522.jpg

0

5

Так, а какую ты взял?

0

6

Жиробасс написал(а):

Всім привіт. Останнім часом у нас частенько вимикають електроенергію. Щоб можна було зарядити смартфони, поставити чайник, хочу придбати додому зарядну станцію. Порадьте до якого магазину у Львові мені краще звернутися?

Зайди на сайт "Лодка5", я купил ИБП для дома в этом интернет-магазине, а мой друг зарядную станцию тоже здесь заказывал. У данного продавца самые выгодные цены, и ассортимент очень большой. И что мне очень понравилось - все что в каталоге, реально есть в наличии. И плюс - дают гарантию качества, а это тоже важный момент.

0

7

Меня вот тоже интересуют источники питания, где варианты глянуть?

0

8

Быть готовым к любым незапланированным обстоятельствам – это главный принцип моей жизни. Отсутствие электроэнергии может стать серьезным испытанием для многих. Но благодаря альтернативным источникам питания я всегда в действии. Я выбрала   свой источники питания https://pipl.ua/ru/catalog/djerela-jivlennya в Pipl, и это решение помогло мне не раз. Советую и вам заглянуть.

0

Вы здесь » Потерянный Рай » Просто разговоры..можно ни о чем.. » Де у Львові можна купити зарядні станції?